2016. július 28., csütörtök

8. fejezet

Bill idegesen dobolt ujjaival a combján. Ám feszültségének okát még magának se merte bevallani. Az már túl abszurd lenne! Különben is... Ő egy felnőtt férfi. Tud magára vigyázni. És ki tud érni a reptérre, ha akar. Ha pedig mégsem ér ki? Majd jön egy következő géppel. Ha... Ezért majd biztos kap egy jó nagy lecseszést Alextől.
- Bocs a késésért! - jelent meg Tom, a korai órához képest meglehetősen friss volt és mosolygós. A fekete szíve pedig majd kiszakadt a mellkasából, olyan erősen kezdett lüktetni a bordái alatt. Nem... Ez a férfi nem lehet ő... Ahhoz túl jól néz ki...
- Végre Kaulitz! Azt hittem a reptérre már csak ki tudsz érni egyedül is - Alexandra most egész más volt mint legutóbb. Egyszerű fehér blúzt és cipőt viselt, valamint sötét farmert. Lehet már takargatni próbálta a pocakját. De ebben senki nem volt biztos.
- Megnyugtatlak, még éppen időben kiértem. Úgyhogy nem kell aggódnod. Különben is, ha lekéstem volna a gépet megyek a következővel. A jegyeket úgysem te fizeted.
- A fizetésed viszont igen. Úgyhogy azt hiszem szebb hangnemben is beszélhetnél velem! Vagy már elfelejtetted azt a mézes-mázas hangnemet? Mert az nagy kár. Különben hogyan suttogsz majd Bill fülébe az ágyjelenetben?
Szurkálódott a nő mire mindkét fiú összerezzent egy kicsit, arcuk pedig bíborszínben kezdett pompázni. Tom az elmúlt pár hétben próbálta kizárni ezt a részt a gondolataiból. A forgatókönyvnek azt a részét még el sem olvasta. Bill pedig főleg a pánik miatt motyogott össze vissza. Egy jelöltje sem akadt akivel lefeküdhetett volna, így félt mi lesz ha a kamerák előtt sül fel. Ráadásul ott volt még az idősebb férfi is, aki még annál is jobban nézett ki mint amilyen volt. Így a kudarca már rég elkönyvelhető volt.
- Úgy látom ezzel szépen el lehet titeket hallgattatni - mosolygott elégedetten.
- Muszáj ezt ilyen nyíltan? - nyögte fájdalmasan Bill.
- Na mi az? A nagy pornósztár így beijedt a szex hallatán? - vigyorgott kajánul a barna. - Tán csak nem fél a szolgálati fegyveremtől?
- Nem ijedtem be! - vágott vissza a fiatalabb. - De tiszteletben tartom, hogy a többi ember nem kíváncsi a szexuális életemre.
- Pedig elég soknak mutogattad!
- Most te is azt fogod tenni! Milyen lesz Tom? Hmm? Milyen lesz 5-6 ember előtt felállni és elélvezni? Milyen lesz érezni ahogy magamba fogadlak és miattam fogsz elsülni? - bár a fekete halkan beszélt partnere minden szavát tisztán hallotta. Amitől elöntötte a méreg.
- Aljas kis bestia vagy Bill Trümper!
- Férfi vagyok. Nem lehetek bestia!
- Alattam simítani fogsz mint egy kislány! Rá fogsz szokni a farkamra!
- Na most már elég legyen fiúk! - szólt rájuk erélyesen a nő. - Mégis mit gondoltok magatokról, hogy így beszéltek egy hölgy előtt? Ha ezt az anyukáitok hallanák...
- Ne beszélj az anyámról Alex! Már semmi közöd a családomhoz! - rivallt rá Tom.
- Most csak annyit mondtam, hogy mindkettőtök szája ki lenne mosva. Érted Tom? Mindkettőtöké! Úgyhogy örülnék ha befognád!
- Két éve nem beszéltem anyával... - motyogta Bill szomorúan, mire a másik kettő azonnal elhallgatott. A nő keze akaratlanul is az alhasára csúszott, szemeibe pedig könnyek szöktek.
- Elnézést... - indult el a mosdó felé. Nem akart mások előtt sírni, így ez volt az egyetlen logikus megoldás.
- Öhm... Én… Sajnálom Bill... - ült le mellé zavartan az idősebb.
- Semmi baj - húzódott apró mosoly a fekete ajkaira. - Tudom, hogy jól vannak. A keresztgyerekük szokott mesélni róluk. Azt mondta anya örül, hogy végre kapok normális szerepeket is. Csak aggódik... Apa viszont hajthatatlan... De ez van.
- Nem lehet olyan jó... A család a legfontosabb! Én nem is tudom mi lenne velem nélkülük...
- Valószínűleg nem lennél ilyen ember - mosolyodott el igazából a fiatalabb.
- Az lehet - mosolygott rá vissza partnere.

***

A kis csapat nagyjából fél egyre érkezett meg a nagy almába. Billt pedig elfogta a nosztalgia. Utoljára kisgyerekként járt itt a nagyszüleivel. Bár alig ért a nagymamája derekáig már akkor lenyűgözte a város. A sok ember, a sárga taxik sokasága és a rengeteg kivetítő. Egyszerűen úgy érezte otthon van.
Ezzel szemben Tom kissé kényelmetlenül érezte magát... Ebben a városban kérte meg Alex kezét. A tőle telhető legromantikusabban. Az első randijuk évfordulóján történt. Egy romantikus vacsora után áthajóztak a szabadság szoborhoz. Bár a lány szerette a helyet az ott tartózkodásuk alatt már jártak ott, így nem egészen értette a dolgot. A sziget akkor már kihalt volt. Csak ők ketten vágtak át a téren és egyenesen a szobor fejében lévő kilátóba mentek. Tom csak annyit mondott neki, hogy nézzen le.
A téren több száz mécsesből volt kirakva a felirat: „Hozzám jössz?”
- Egyből a hotelbe megyünk. A cuccok holnap reggelre érnek ide a stábbal együtt. Akkor kezdjük majd a forgatást – magyarázta a nő immár egy taxiban ülve. – Itt még nincs szövegetek. Úgyhogy javaslom gyakoroljátok a többit. Nem szeretnék túl sok időt tölteni a próbajelenetekkel.
- Én már nagyjából megvagyok a szöveggel. De egy valamit nem értek… - mondta óvatosan Bill.
- Mi lenne az? – nézett rá a válla fölött Alex.
- Ahhoz a jelenethez nincs semmi írva. Csak azt írtátok arra az oldalra, hogy… Érted! – pirult el a fiú.
- Az szándékos volt Billie. Nem mű jelenetet szeretnék. Az rajtatok fog állni. Nem lesz ott rajtatok kívül senki. Csak a kamerák. Több szögből fogjuk felvenni és majd összevágjuk.
- Ezek szerint végig kell csinálnunk? – csuklott el Tom hangja.
- Pontosan. És úgy, hogy mindketten élvezzétek. Nem tudom eléggé hangsúlyozni mennyire fontos, hogy tényleg élvezzétek mindketten.
- De hiszen színészek vagyunk – mondta esetlenül a fiatalabb férfi.

- Ugyan akkor emberek is Bill. Ezt ne feledd. Azt szeretném ha ez működne köztetek.

4 megjegyzés:

  1. Most elsőnek írok és viszonylag hamar :) uuu nagyon örülök annak hogy már ilyen hamar hoztad az új részt. Minden egyes résszel egyre jobban megszeretem a sztorit és szereplőket. Alex nagyon aranyos volt amikor elvonult sírni Billt pedig nagyon sajnáltam :( Bill és Tom mindig csak civakodnak de én csak röhögök a beszólásaikon. Várom a kövi részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :) Hiányzik az utazás, akkor gyakrabban lenne rész xD Olyankor jobban jön az ihlet.
      Igyekszem a folytatással és köszönöm a kommentet! :)

      Törlés
  2. Végre kommentelni is tudok! :)
    Megérte várni rá, nagyon jó lett!
    Imádom ahogy a fiúk csipkelődnek. Alex tényleg nagyon aranyos volt. Enyre izgalmasabb a történet, kíváncsian várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök a kommentnek és annak is, hogy ennyire tetszett a rész! :)
      Őszintén? Én is élvezem, hogy a fiúk így csipkelődnek :D
      Igyekszem a folytatással! ^^

      Törlés