2016. augusztus 11., csütörtök

9. fejezet

Tom álmatlanul feküdt az ágyában, de ez kicsit sem zavarta. Úgy gondolta így nem kell majd őt annyira kisminkelni másnap hiszen természetes álmatlansági karikái lesznek. Akkor pedig minek menjen a sminkbe?
Ám a dolog valódi okát nem igazán akarta beismerni. Viszont tagadni sem tudta. Ugyanis bal felől halk szuszogást hallott. Szuszogást, amit Bill okozott. Aki már órák óta húzta a lóbőrt, minden további kényelmetlenség vagy feszengés nélkül. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne egy vad idegennel egy hotelszobán osztozni... S bár lehet, hogy a fiatalabb így érezte Tom ezt mégsem akarta. Amint megérkeztek a szállodába azonnal saját szobát kért magának a recepción, ám a telt házra hivatkozva ezt a kérését elutasították. Más szállodába pedig nem akart menni... Hiszen annak ellenére, hogy még csak pár filmje jelent meg a nők megőrültek érte. És nem mellesleg...
Bill egy nagy nyögéssel és az ágyának kis nyikorgatásával a határa fordult. A szemei szorosan össze voltak zárva és a homlokán is megjelentek a ráncok. Mint aki rosszat álmodik...
- Olyan gyerek vagy még... - sóhajtott az idősebb fáradtan és lágyan megérintette partnere arcát, mire az érthetetlenül motyogott valamit, de ellazult.
Tom szívét pedig valamilyen szinten melegség töltötte el, amitől kicsit meg is ijedt. Nem szokott ilyesmit érezni. Ha pedig mégis akkor ilyet csak Mia tudott belőle kiváltani. Most viszont itt volt ez a fiú... Egy fiú akivel nem beszélnek a szülei, aki ki tudja hány emberrel feküdt le minden érzelem nélkül, aki ennek ellenére mindig tudott mosolyogni...
Az idősebb férfi keze lassan elindult. Először Bill arcvonásain siklottak végig az ujjai. Majd a hollófekete és fehér tincseket simogatta. Sokkal puhábbak voltak mint gondolta. Oda akart hajolni és megszagolni őket. Meg akarta csókolni, hogy a tincsek finoman megcsiklandozzák az arcát... Hogy az arcába hulljanak mikor a másik nyakát csókolgatja... Hogy végigsimítsanak a hasán majd a szerszámán...
Úgy ugrott fel mint akit áramütés ért. Az arca lángolt, hevesen kapkodta a levegőt, az alsónadrágja pedig egyre szűkebbnek bizonyult. Nem akarta ezt érezni. Nem akart egy férfihoz vonzódni. Nem akarta, hogy ilyen nagy hatással legyen rá valaki akinek ugyan az van a lábai közt mint neki. Mégis... Mégis ezt érezte. Ezzel az érzéssel pedig nem tudott mit kezdeni. Nem tudta, hogy kezelje. Nem tudta hogyan bízhatna meg bárkiben is...
- Félek... - ejtette ki elcsukló hangon a szavakat. Mióta csak vége tért a kapcsolata Alexszel ezt az egy dolgot nem merte bevallani magának. Pedig ez volt az igazság. Ezért rázott le minden lányt. És ezért félt belemenni az egyéjszakás kalandokba is. Rettegett attól, hogy megsérül, még akkor is ha semmi érzelem nem fűzte az emberekhez. Nem tudta volna még egyszer elviselni azt a fájdalmat...

***

- Nocsak Tom! Már voltál is a sminkben? - kérdezte Alex mosolyogva mikor leült melléjük a reggelinél.
- Nem aludtam valami jól... - bökdöste az említett a pirítósát.
- Horkoltam? - kérdezte ijedten Bill.
- Nem. Azon kívül, hogy majdnem belefulladtál a párnádba reggel nem volt veled semmi baj - utalt a barna arra, hogy a fiatalabb reggel a párnába temette az arcát tiltakozva a felkelés ellen.
- Az ilyen cuki kisfiúk nem horkolna - simogatta meg a fekete haját a nő. Tom gyomra pedig összeszorult. Legszívesebben rákiabált volna Alexre, hogy hagyja abba. Nem akarta, hogy ilyen intim helyzetbe kerüljenek.
- Nem is vagyok kisfiú! Már lassan ihatok is!
- Persze Billie! - csipkedte meg a fiú arcát Alex.
- Muszáj itt? - szakadt ki az idősebb férfiből. - Ha nem vennétek volna észre, mások itt esznek.
- Te meg mitől vagy ilyen harapós? - fintorgott a nő. - Ez csak kedveskedés. Valakinek vigyázni kell Billre. Nem igaz?
- Az is vigyázás, hogy meg akarsz dugatni valakivel? - kérdezte szkeptikusan a fiatalabb.
- Nem értem mit problémáztok. Hiszen lesz egy jó estétek. És különben is. Nem mintha bajotok lenne a saját nemetekkel.
- Én ezt kikérem magamnak! - szorult ökölbe Tom keze.
- Valóban? És mi is történt Stevievel? - vigyorgott elégedetten Alexandra.
- Az csak egyszeri alaklom volt a főiskolán! Te pedig nem is szóltál érte! - csattant fel a barna.
- Nem is. Hiszen fiú volt. De nem mondhatod, hogy nem élvezted. Tetszett neki ahogy csináltad Tomi fiú!
- Utállak téged - állt fel az említett és elviharzott. Friss levegőre volt szüksége. Azonnal!
- Alex... Öhm... Tom tényleg... - dadogta zavartan Bill.
- Hogy szereti-e a fiúkat is? Nem tudom. Még sosem láttam eggyel sem. Abban sem vagyok egészen biztos, hogy lefeküdt azzal a fiúval. A gólyaparti után együtt mentek el. Ennyi a biztos. Mi akkor nem voltunk együtt. Kellett egy kis szünet. Gondolom Tom vigasztalódni akart. De miért kérded?
- Nem fontos - vont vállat a fiú.
- Tetszik neked. Igaz? - ült le mellé a nő.
- Nem! Én ilyet soha nem mondanék! - tiltakozott hevesen Bill.
- Nem is kellett. Ahogy kérdezted az volt árulkodó. De nyugi, én megőrzöm a dolgot. Viszont valamit szeretnék kérni.
- Mit? - kérdezte félve a fekete.
- Mond el neki mielőtt lefekszetek egymással. Ha nem is viszonozza az érzéseidet attól még tudnia kell. Te sem akarod becsapni. Igaz?
- Nem... - rázta meg a fejét szomorúan Bill. - De így biztosan nem fogja akarni a dolgot... Így is undorodik a gondolattól...
- Tom jó színész, de ezt ne vedd be! Ismerem őt, mint a rossz pénzt. Azt mutatja, hogy forog tőle a gyomra, de legbelül akarja. Párszor említette, hogy kíváncsi milyen lehet egy fiúval. Úgyhogy emiatt ne aggódj!
- Mi most ugyan arról a Tomról beszélünk? - vonta fel a fél szemöldökét a fekete.
- Igen. Ugyan arról a Tomról. Másrészt pedig az élvezet részéről csak annyit, hogy tudja mit kell csinálni. Tapasztaltam.
- Alex… - jött teljesen zavarba Bill.
- Ez tény. Tom jó az ágyban. Meg az ágyon kívül is – kacsintott rá a nő.
- Most már válthatnánk témát? – piszkálta a körmeit a fiú.
- Váltunk ha megígérd, hogy beszélsz vele.

- Jó… Beszélek… - adta meg magát a fiú de úgy érezte mintha a fogát húzták volna. Nem akart kitárulkozni Tom előtt. Csak azt akarta, hogy megtegye vele. Megtegye, és utána tovább léphessen. Nem akart még egyszer szerelmes lenni. Túlságosan fájt az egész… De a szíve mélyén tudta, hogy ez már több, mint szimpla vonzalom. Ez sokkal több volt annál.

6 megjegyzés:

  1. Még még még...!!!
    Hihetetlen, hogy mindig tudsz csavarni a szálakon és újabbnál újabb meglepetéseket okozni, akár aprócska új információkkal is a szereplőkkel kapcsolatban.
    Izgalmas történet, alig várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy ennyire tetszett! ^^ Igyekszem lassan kibontakoztatni a dokgokat bár még én se tudok mindent. :)
    Igyekszem a folytatással és köszönöm a kommentet! ^^

    VálaszTörlés
  3. Jaaaaj de tetszik,siess a kovetkezovel ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik és sietek hamar hozni a következőt :)

      Törlés
  4. Wow szóval Tomnak is van tapasztalata ha fiúkról van szó.....szerintem nem is kell mondanom hogy mennyire tetszett a rész. Mindig feldobja a napjaimat az új részek és hogy mennyire várom a következő részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pedig ti dobjátok fel a napjaimat, amit nagyon köszönök :)
      Örülök, hogy ennyire tetszett a rész! Remélem tudok még meglepetéseket okozni! ;)
      Igyekszem a folytatással :)

      Törlés