2015. október 26., hétfő

Kérdőív


Sziasztok!

   Mivel hamarosan vége lesz az Ich liebe dich-nek, és nekem már több ötletem is van ezért hozzátok fordulok. Szeretném megkérdezni a ti véleményetek a következő történettel kapcsolatban. Nos, akkor lássuk is!

1. - Búcsúzik a nyár

   Tom Kaulitz egy híres amerikai színész akinek nemrég került a mozikba a legújabb filmje. Nők ezrei, ha nem milliói rajonganak érte világszerte. Ám ő egyre se tud ránézni. Mindben csak a nyafogást és a gondokat látja.
   A film bemutatóját követően pár héttel kap egy ajánlatot egy új filmre amiben ő lenne a főszereplő. De van egy kis bökkenő... A partnere egy férfi lenne, nevezetesen Bill Trümper az ismert meleg pornó színész aki most kezd betörni a valódi filmiparba.
   Vajon Tom elvállalja a szerepet? A két férfi ki fog bírni 5 percet egy légtérben? És mi az a dolog ami annyira nyomja Tom szívét?

2. - Csak egy...

  Bill Trümper egy neves filmstúdiónál dolgozik mint a hangmérnökök főnöke. Gyerekkora óta énekes akart lenni de ez soha nem sikerült neki. Így a háttérmunkálatoknál maradt. Így legalább azzal foglalkozhat amit valójában szeret. Ha még kicsit másképp is.
   Tom Kaulitz-zal a munka kapcsán találkoznak. A férfi első pillanattól unszimpatikus Bill számára, így nem kis meglepetésként éri mikor az meghívja őt az unokatesója legénybúcsújára. Szigorúan barátként.
   Vajon Bill igent mond? Tom miért őt hívja el ha ki nem állhatják egymást? És mi az a momentum ami megváltoztatta Bill egész karrierjét sőt az életét is?

   Nos, a döntés a tiétek! :) November 15-éig szavazhattok. És ha minden igaz aznap már meg is kapjátok az új történet első részét! ;) A folytatás pedig hamarosan érkezik

10 megjegyzés:

  1. Uram Isten! Egyszerűen képtelen vagyok választani!
    Mind a kettőre nagyon kíváncsi vagyok! *O*
    Tudod, hogy szeretlek..:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretlek, de választani kell! :) Bármilyen nehéz is xD

      Törlés
  2. Hát szerintem mind a kettő nagyon jó lesz/lenne viszont a perverz énem érdeklődését jobban felkeltette az első sztori. Szóval igen szerintem az első legyen a kövi sztori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szeretlek titeket! Szegény Billből pornósztárt csináltok! :D

      Törlés
    2. Oh muszáj várni November 15-ig? Amióta elolvastam ezt a bejegyzést azóta ezen gondolkodom. Na mindegy a visszajelzések alapján örülök hogy másoknak is az eső tetszik mert ha esetleg a második kerülne megalkotásra nekem azzal sem lenne bajom de ez engem nagyon megfogott. (Lehet hogy azért mert ez az első olyan sztori amiben Bill pornózik nem tudom) Na mindegy tűkön űlve várom az első részt bármelyik sztoriból. ;)

      Törlés
    3. Hát egyre inkább azon gondolkodom, hogy lezárom a szavazást, mert kb a másikból csak 2 rész van már. Max 3... :)

      Törlés
  3. Szia! En is az elsore szavazom,habar ez a porno szineszes resz nem annyira jon be. Ugy viszont nagyon tetszene a sztori,ha (esetleg) mind a ketten csak szineszek lennenek. Es hogy egy kicsit erdekesebb legyen a sztori,a filmjukben ossze kelljen majd jonniuk,vagy valami hasonlo:D
    Persze ez csak az en otletem,de hatarozottan az elsore szavazom en is^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentet! :) Hát, majd a szavazás eldönti :) Mert csak azt tudom figyelembe venni. De tetszik az ötleted! Bár az alap már megvan. (Megichletett egy anime! XD )

      Törlés
  4. Húha, ez nagyon nehéz kérdés. Engem mind a kettő megfogott, és bízom benne, hogy mindegyiket meg is fogod majd írni :)
    Úgy hajrá, én mindegyiket várom! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretlek nővérkém! :) Te se könnyíted meg a dolgom. De örülök, hogy tetszett! Hamarosan kiderül melyik nyer! :)

      Törlés